Keurslager Michielsen
Gesloten
Keurslager Michielsen
Leveren bij jou?
Vul je postcode in
Ja, wij leveren op deze postcode!
Helaas leveren we (nog) niet op deze postcode.
Aangepaste openingsuren
Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen
:
23 december
:
Gesloten
25 december tot 26 december
:
Gesloten
29 december tot 30 december
:
Gesloten
1 januari 2025 tot 2 januari 2025
:
Gesloten
Zie openingsuren
Volgende
Volgende
Vorige
Sluiten
Vorige
Sluiten
1
Bestel vandaag - morgen ophalen
Bestel vandaag - morgen geleverd
Bestel vandaag - morgen ophalen
Bestel vandaag - morgen geleverd
Bestaande uit:
Amuse Schotse zalm : Lollo Bianco/Prei/Schotse zalm/Scheuten
Amuse Tha...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Assortiment Wraps
Zalm / hot chicken / tomaat Parmezaan / zoete aardappel.
Mini worstenbroodjes / mini pizza’s / mini kaashapjes / mini kaashorentjes / blader...
Meer
Mini worstenbroodjes / mini pizza’s / mini kaashapjes / mini kaashorentjes / blader...
Meer
Oven voorverwarmen op 200°c
hapjes in de oven plaatsen en 8 tot 10min op 180°C
Oven voorverwarmen op 200°c
hapjes in de oven plaatsen en 8 tot 10min op 180°C.
9024 Canape De Luxe
4 tot 6 personen
• Canape de luxe
• 5 Wraps met zalm en kr...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:00
9023 ✻ Etagère Michielsen
Voor 4 personen +
Bestaande uit:
Gerookte zalm
Parme...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:00
Een box gevuld met
Fles Cava/Prosecco
• Ibiza Chips
• Truffelsalami
• Olij...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:00
9082 ✻ Tapas de luxe
min. 6 personen
Een assortiment van de fijnste delicatessen u...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:00
9084 ✻ Tapas for Two
Bordje met tapas voor twee personen
/ 2p
Bestaande uit: Man...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:00
9081 ✻ Tapasbord
Voor 4 personen +
/bord
Ruim assortiment heerlijke specialiteiten...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:00
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 16 december tot 11 januari
1/2 kipfilet / julienne van prei, selder, wortel / puree
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Op 24 december
Op 31 december
Vanaf 6 personen. Gevulde kalkoen, fine champagnesaus, veenbessen, appeltjes, gestoof...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 18:00
Beschikbaar
Van 16 december tot 4 januari
Ontbeend en gevuld met kalkoenborst en een feestelijke vulling van truffeltjes,fijne ...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Beschikbaar
Van 16 december tot 4 januari
Gevulde kwarteltjes met oude Porto
Ingrediënten voor 4 personen
4 gevulde kwartels...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Beschikbaar
Van 16 december tot 4 januari
Heermlijk kalfsbrood met veenbessen, pruimen,appeltjes,rozijnen en abrikozen
gewoonw...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 16 december tot 4 januari
Deze scharrelkippen lopen vrij rond in de bossen van Gascogne, het "LABEL ROUGE"-cert...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
De poule de Bresse ( de witte kleurslag ) is het bekenste franse ras, afkomstig uit ...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
VOEDING
Deze Belgische kippen krijgen GGO-vrije (d.w.z. niet genetisch gemanipuleerd...
Meer
Gevulde Fazant-Kip-Parelhoen +/-1.2 a 2kg
Warm de oven voor op 220°c
Wrijf het ge...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
De oven voorverwarmen op 200°C gedurende 10 min.
Of aan kleuren in een potje.
Strij...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Wat in Frankrijk en België barbarie-eenden worden genoemd heten hier doorgaans musku...
Meer
Wilde duiven zijn een delicatesse. Landbouwers zien ze liever in de pan dan op hun ve...
Meer
De voorvader van de tamme eend is de wilde eend. Eenden zijn één grote familie waar...
Meer
Eerst de Grieken, daarna de Romeinen brachten fazanten mee uit Azië. De Grieken noem...
Meer
Gevulde Fazant-Kip-Parelhoen +/-1.2 a 1.5 kg
Warm de oven voor op 220°c
Wrijf het ...
Meer
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
Meer
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
Meer
Eendenborstfilet gevuld met gevogeltegehakt - appeltjes- pruimen - Calvados
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
Meer
Wilde zwijnen, ook wel everzwijnen genoemd, zijn de voorouders van onze varkens, maar...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Het damhert is kleiner dan het edelhert. Op de kop draagt het een breed vertakt, blad...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Het damhert is kleiner dan het edelhert. Op de kop draagt het een breed vertakt, blad...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Ree hoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor feestelijke bereidi...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Ree hoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor feestelijke bereidi...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Kleine schuwe en gedrongen vogel (ca. 17 centimeter en 100 tot 150 gram) met korte st...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Kleine schuwe en gedrongen vogel (ca. 17 centimeter en 100 tot 150 gram) met korte st...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Steakje (witblauw), cordon bleu, mini worstje, hamburgertje, mini vinkje, kipfilet, k...
Meer
±600 g Een ruim assortiment van verschillende nationale en internationale rundnamen:...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 10:00
Parelhoenfilet, Pata Negra, konijnenkotelet, eendenborstfilet, lamskoteletje, Mechels...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Beschikbaar vanaf 10:00
Fazantenfilet, gemarineerde everzwijnfilet, hertenkalffilet, hazenfilet, parelhoenfil...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar
Van 14 oktober tot 31 januari
Beschikbaar vanaf 10:00
Een klein assortiment kaas als aperitief of als snoepje voor na de maaltijd (voor 2 p...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Een klassiek assortiment binnen- en buitenlandse kazen,
Camenbert,
Koppige Vent,
B...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes, carpaccio van gerookte zalm, cocktail van rivie...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 23:59
Beschikbaar vanaf 11:00
Gevulde tomaat met grijze garnaaltjes, carpaccio van gerookte zalm, opgerolde beenham...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 23:59
Beschikbaar vanaf 11:00
Een waaier van fijne vleeswaren en salades, bestaande uit: rosbief, gebraad, kippenge...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 23:59
Beschikbaar vanaf 11:00
Klassiek assortiment met Beemsterkaas, gekookte beenham, préparé,
krab, kip curry e...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:30
Speciaal assortiment met Beemsterkaas, gekookte beenham, préparé,
krab, kip curry, ...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:30
Belegd met Italiaansegedroogde ham, tomaat mozzarella, mortadella, felino, bresaola, ...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:30
Met assortiment salades van garnaal, tonijn, zalm en krab, aangevuld met gerookte zal...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Beschikbaar vanaf 11:30
Dessertkoekjes gegarneerd met ganache, konfituur of chocolade.
✻ Kyoto
Citroen amandelbisquit,cremeux van citrus en verse munt, confitvan aardbeie...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 3 dagen vooraf tot 17:00
Beschikbaar
Klassieke ballotin gevuld met pralines.
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 23:59
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 23:59
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 23:59 en haal morgen af
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
Meer
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
Meer
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
Meer
Wist je dat onze truffels komen uit Italië en Frankrijk en worden meermaals per week...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 23:59
Heb je onze foie gras al geproefd?
Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kw...
Meer
Rillette van eend
Als we het hebben over rillettes, dan gaat het over een boers gerec...
Meer
Ontbeende lamsbout gevuld met lamsdeeg Calvados en nootjes
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
Meer
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
Meer
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
Meer
Lamsfilet: de filet, ook lamszadel genoemd, is misschien wel et meest toegankelijke e...
Meer
Lamskoteletten: de befaamde lamskoteletjes komen van de ribben of van de rug van het ...
Meer
Lamskoteletten: de befaamde lamskoteletjes komen van de ribben of van de rug van het ...
Meer
Lamsragout: het vlees van de nek, schouder, borst en ribben is ideaal voor een stoofp...
Meer
Lamsschenkel: is afkomstig van de poot van het lam. Het been met vlees is perfect voo...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Uitgebeende lamsbout gevuld met een zachte lamsdeeg met look/tomaat en zuiderse kruiden
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Wij rekenen 250 vlees per persoon
Min 4 personen
Voor 4 personen mag U reken 1.5kg i...
Meer
Onglet is een bijzonder stukje vlees van het rund. In Nederland heet deze biefstuk we...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Ook klein zenuwstuk genaamd
Stuk uit de voorste van het rund met een dikke nerf ( wa...
Meer
Holstein (Hongarije) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaal...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Holstein (Oostenrijk) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaa...
Meer
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Simmentaler Ras -
De Simmentaler bestaat 1400 jaar. Het is afkomstig uit het Berner ...
Meer
Beef Wellington
1 kg ossenhaas (filet pur)400 g gemengde bospaddenstoelen180 g prosci...
Meer
Rib Eye met lang been
Wit Blauw Tomahawk
Wij voorzien 1 stuk van 1.250g voor 2 personen
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Beschikbaar vanaf 11:00
De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit negen bewoonde...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit negen bewoonde...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
Holstein (Hongarije) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaal...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
Holstein
Jarenlang werd de Holstein koe vooral in Noord Amerika en het Nederlandse...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
Het Simmentaler-rund vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
Het Simmentaler-rund vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 4 dagen vooraf tot 17:00
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
Meer
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
Meer
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
Meer
Heerlijk varkensgebraad gemarineerd in olijfolie met vers kruiden en look ( salie en ...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Varkenshaasje gevuld met kalfsgehakt, appeltjes, pruimen en een vleugje Calvados
Varkens lende mooi mager opgekuist
Afwisselend gevuld met Beemster belegen kaas en On...
Meer
Gerold buikspek met zwoerd en varkenslende
Heerlijk verrijkt met rozemarijn, tijm, v...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Deze Amerikaanse bereiding van ‘pulled pork’ verandert een stevige varkensschoude...
Meer
Je begint met het bereiden de avond voordat je het wilt eten. Leg het vlees met de ve...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Ossobuco maken is makkelijk. We leiden je in vijf stappen naar de lekkerste ossobuco....
Meer
Kalfslende volledig opgekuist mager
Rijkelijk belegd met Onze Beemster belegen kaas
e...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Topper van formaat
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker g...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Fijn gesneden varkensreepjes gemarineerd met olijfolie en echte Pita kruiden
De belegen kaas die op Waaslandse bodem 5 maand de tijd neemt om een heerlijke pitti...
Meer
De Bon Repas is een authentieke gatenkaas gemaakt van gethermiseerde melk. Deze boerd...
Meer
Tilsiter Havarti is licht geel van kleur. Het is een zachte kaas met de structuur die...
Meer
Hollandse geitenkaas moet, om het keurmerk te mogen dragen, in Nederland gemaakt zijn...
Meer
Nederland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
6 weken oud
Dankt zijn karakteristieke smaa...
Meer
Klaartjes Kaas light wordt met groots vakmanschap bereid door de kaasmakers. Wij gebr...
Meer
Klaartjes Kaas light wordt met groots vakmanschap bereid door de kaasmakers. Wij gebr...
Meer
Deze klassieker is sinds 1992 de senior in de Brugse familie. Hij heeft zijn naam te ...
Meer
Nederland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
De oudste variant laten wij rustig op smaak en...
Meer
Nadat de Cono-kaas met zorg bereid werd in de kaasmakerij, rijpt hij in de ambachtel...
Meer
De melk voor deze kaas komt volledig van de eigen Blaarkop koeien. Wanneer de koeien ...
Meer
Dit is een zachte, romige kaas bezet met pikante, vochtige kruiden, voornamelijk look...
Meer
In de omgeving van het plaatsje Meaux wordt deze mooie rauw melkse brie gemaakt. Dez...
Meer
Brugge Blomme is een delicatesse waar onze kaasmeesters fier op zijn. Gerijpt in een ...
Meer
Voor de liefhebbers van kruiden. Een halfharde kaas, type Tomme Blanche, waarvan de k...
Meer
Een smeuïge, romige triple-crème kaas uit, zoals de naam doet vermoeden, Bourgogne...
Meer
Is een Brillat-Savarin affiné, dus ook een triple-crème kaas. De zachte witbloemige...
Meer
Frankrijk -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
Een zachte gesmolten kaas met toevoeging van f...
Meer
Italië -
Koemelk / Geitenmelk -
Gepasteuriseerd
Is afkomstig uit Langa (Piemonte, N...
Meer
Reblochon de Savoie
Reblochon is een gewassen korstkaas romig en mild van smaak
De ...
Meer
De zoete en pittige Grana Padano, gemaakt van gedeeltelijk magere rauwe melk, komt ui...
Meer
Een pittige paterskaas van de Beauvoordse Walhoeve. Bij toeval werd de 'koppige vent'...
Meer
Spanje -
Schapenkaas -
Gepasteuriseerd
Afkomstig van het ras Manchego, uit de stree...
Meer
Deze kaas is gemaakt van Sardijnse schapenmelk welke is geïnjecteerd met zwarte tru...
Meer
60 maanden gerijpt. Op vijfjarige leeftijd heeft Parmesan een persoonlijkheid ontwikk...
Meer
Gethermiseerde schapenmelk, zout, dierlijk stremsel, melkzuurfermenten. MG / 100 g: 35 g
Deze halfharde kaas wordt nog steeds in beperkte oplage gemaakt door de nonnen in he...
Meer
'Fourme' komt van het Latijn en verwijst naar de vorm waarin de kazen gemaakt worden...
Meer
Rochebaron is een romige kruidig pikante Blauwader kaas
Rochebaron is een opvallend r...
Meer
Engeland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
Wordt door de Stilton-producenten gemaakt, alle...
Meer
Engeland -
koemelk -
Gepasteuriseerd
Hij is afkomstig uit de buurt de graafschappen ...
Meer
Kalfs preparé met een zacht gekruid preparé saus met een toets van ui en bieslook
Puur rundsvlees met olijfolie, kruiden en kappertjes
Puur rundsvlees met een gekruide preparé saus
Puur gemalen rundsvlees met selder,olijfolie,zwarte peper, Fleur de Sel, Parmezaan en...
Meer
Montenauer
De Montenauer Schinkenräucherei is een echt familiebedrijf waar de famili...
Meer
Zwarte Woudham, ook Schwarzwälder Schinken
genoemd, is de ideale ham voor wie houdt ...
Meer
Ganda ham 12 maanden
Het bedrijf werd in de jaren 50 opgericht door Roger en Maria Co...
Meer
Montenauer
De Montenauer Schinkenräucherei is een echt familiebedrijf waar de famili...
Meer
Deze delicaat smakende ham is het mooiste stuk uit de achterham. Hij draagt de naam C...
Meer
Bayonne ham
Le jambon de bayonne is één van de pareltjes in de Franse gastronomie....
Meer
Spaanse hammen
Jamón Serrano, minimum 18 maanden gerijpt
Monte Nevado legt de voorwa...
Meer
Bij de familie Domecq zit het kweken van dieren in de genen
Hoewel de vorige gener...
Meer
Mangalica, het Hongaarse wolvarken
Het is een zeer robuust, hard ras, dat zich perfec...
Meer
Parma is een beschermde oorsprongbenaming
Het rijpen gebeurt in een afgebakend gebied...
Meer
Parma is een beschermde oorsprongbenaming
Het rijpen gebeurt in een afgebakend gebied...
Meer
De benaming ‘Prosciutto di San Daniele’ verwijst naar de gemeente San Daniele del...
Meer
San Daniele del Triuli
De benaming Prosciutto di San Daniele verwijst naar de gemeent...
Meer
Spaanse hammen
Jamón Serrano, minimum 18 maanden gerijpt
Monte Nevado legt de voorwa...
Meer
Een unieke ham, gerookt boven een bedje van beukenhout en perfect gegaard.
Bedford Fl...
Meer
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
Meer
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
Meer
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
Meer
De cobourg is het edelste deel van de
ham van het Duke of Berkshirevarken.
Het wordt ...
Meer
Geen Spaans assortiment zonder chorizo, maar dan liefst
een chorizo die werd bereid m...
Meer
Longaniza Extra "La Geganta"
De 'reus' heeft al onze traditionele smaak en kwaliteit,...
Meer
Een pure klassieker afkomstig uit de Italiaanse Veneto regio.
Grof gemalen, maar toch...
Meer
Een échte I.G.P.-venkelsalami komt uit Toscane en is beschermd. Emilia
Romagna heeft...
Meer
Deze salami is duidelijk familie van de eerder genoemde Salame
Spianata Calabra forte...
Meer
100% puur rundsvlees Wit-Blauw met olijfolie, Fleur de Sel, Zwarte peper, basilicum,s...
Meer
Frisse salade met ham, eitjes, bieslook en een lekkere mayonaise
Dit is een ontbeend en gerookt ribstuk. Dankzij het natuurlijke zoutingsproces en zij...
Meer
Bresaola wordt gemaakt van de runderlende. Na manueel pekelen met grof zout, peper en...
Meer
Kop
Zonder twijfel behoren kipkap en kop tot de oudste vleesbereidingen die we in ons...
Meer
Wie kent hem nog
De Enige echte Corned beef uit de rode doos van Target.Bereid met p...
Meer
Een volledig opgekuiste varkensrug die na het zoutingsproces omwikkeld wordt met eers...
Meer
Niet veel meer te vinden
Echt puur
Licht gepekeld en nadien gekookt in een kruiden b...
Meer
Kop
Zonder twijfel behoren kipkap en kop tot de oudste vleesbereidingen die we in ons...
Meer
Traditioneel gezouten paardenvlees. Elk stuk wordt met de hand met een exact afgewoge...
Meer
htjes drooggezouten en dan een beetje nagerijpt: dit spek smaakt zoals u het nog nooi...
Meer
Een overheerlijk mager en gezond broodbeleg dat gemaakt wordt van 100% zuiver kalkoen...
Meer
Deze delicate worstjes, bereid volgens artisanaal recept, zijn kleine witte worstjes ...
Meer
Grison is licht gepekeld en gedroogd rundvlees afkomstig uit Zwitserland. Fijn gesned...
Meer
Een heerlijk klassiek vleesbrood verijkt met Italiaanse kruiden, tomaat, paprika en I...
Meer
Puurder kan vlees niet zijn !
Kalfs platte bil
Enkel peper en zout
Gekookt in eigen ...
Meer
Streekproducten
Wist je dat 2 producten uit het atelier van Keurslager Michielsen de ...
Meer
Deze kalfsworst werd bereid uit extra magere grondstoffen en gekruid met een speciale...
Meer
Puurder kan een product niet zijn
Franse kalkoenborst
Ingewreven met Kalkoen kruiden...
Meer
Een topper die in geen enkele koelkast mag ontbreken! 100% zuiver kippenvlees. Met ee...
Meer
Ons wereld beroemde kippenwit. Sappige en superieur. Top van smaak door het gebruik v...
Meer
Ons wereld beroemde kippenwit. Sappige en superieur. Top van smaak door het gebruik v...
Meer
Knackworst of Franckfurten
Wie zal het zeggen!
Wat we wel weten is dat het een dunne...
Meer
De zorgvuldig geselecteerde kruiden geven onze leverworst zijn volle smaak, een verwe...
Meer
htjes drooggezouten en dan een beetje nagerijpt: dit spek smaakt zoals u het nog nooi...
Meer
De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. HIj dankt de naam aan ...
Meer
Heerlijk varkensvlees met Belgische artisonale mosterd.
Een gepekelde varkensbuik wor...
Meer
Filet d’Anvers
De traditie om vlees te zouten en te roken is al eeuwenoud en had al...
Meer
Gemaakt volgens aloud recept. Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typ...
Meer
Pancetta
Pancetta arrotolata wordt op basis van Italiaanse varkensbuiken gemaakt. Het...
Meer
Een lekkere en sappige kookworst met kleine stukjes ham, groene peperbolletjes en een...
Meer
Pastrami
Pastrami is gepekeld en gerookt vlees. Van oorsprong komt het uit Roemenië....
Meer
Rillette van eend
Als we het hebben over rillettes, dan gaat het over een boers gerec...
Meer
Zonder woorden
Echte Antwerpse ringworst
Een gekookte worst licht gerookt
mmmmmmmm i...
Meer
Een echte topper onder de leverbereidingen van Duitse makelij. Enkel verse kalfsleve...
Meer
Kalfsgebraad
Stuk van de Filet d'anvers
Vacuum gegaard in een kalfsbouillon met Ital...
Meer
Dit traditionele vleesbrood bestaat voor 100% uit grof gemalen varkensvlees
In de volks mond zure frut
Deze preskop wordt met gestoofde varkenskopvlees voorbere...
Meer
Piemonte
Het lieflijke heuvellandschap in het zuidwesten van Piemonte is bedekt met ...
Meer
Het champagnehuis J.M. Gobillard et Fils is gevestigd in Hautvillers op 5 km afstand ...
Meer
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Meer
De essentie van kunst is het vermogen om emoties en boodschappen over te brengen. De ...
Meer
Top primitivo van Feudi Salentini! De druiven voor deze wijn worden zorgvuldig gesele...
Meer
Bodega Classica is gelegen in het historische dorp San Vicente de la Sonsierra in het...
Meer
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Meer
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Meer
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Meer
125 NEGROAMARO DEL SALENTO
100% NEGROAMARO – DROOG, ROOD
Deze Negroamaro heeft een...
Meer
PRIMITIVO DEL SALENTO
100% PRIMITIVO – DROOG, ROOD
Deze primitivo heeft een diepe,...
Meer
‘53 PRIMITIVO DI MANDURIA DOP
100% PRIMITIVO – DROOG, ROOD
Vanuit de oudste wijn...
Meer
100% Tempranillo
In het gals violette kleur met vleugje robijn. Complex in de
neus me...
Meer
100% Verdejo
In het glas lichtgele kleur, zeer elegante maar expressieve
wijn. Van pe...
Meer
Puglia begroet kleurrijk. De handgemaakte en beschilderde olijfolieflessen zijn gebas...
Meer
De pittige versie van de basissaus is zorgvuldig op smaak gebracht met chili, zodat h...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Pastificio Di Martino – gepassioneerde pastamakers uit Gragnano
9 april 2020 Pasta ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Alleen rijpe tomaten zijn prima, licht gezouten en geconserveerd. De fruitige Passata...
Meer
Tomaat, veel paprika's (35%), kappertjes, ansjovis, pijnboompitten en knoflook zorgen...
Meer
De piccante is opwindend heet en het recept kan heel goed worden uitgebreid met kappe...
Meer
Het tomatenconcassé is stevig en kan daarom goed sudderen als je een sugo kookt. Het...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Fijn gekruide tomatensaus gemaakt van rijp fruit met basilicum en extra vergine olijf...
Meer
De basissaus van tomaten, uien, olijfolie en zout smaakt ook heerlijk bij spaghetti e...
Meer
Deze sugo is lekker pittig dankzij de kappertjes en olijven die erin zitten. Het past...
Meer
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Meer
Zon en wind vormen een dunne korst op het wateroppervlak, de fleur de sel. Dit zout b...
Meer
De Fleur de Sel wordt verkregen in de natuurgebieden van de Ibiza Saltworks. De klein...
Meer
De Fleur de Sel wordt verkregen in de natuurgebieden van de Ibiza Saltworks. De klein...
Meer
Sal de Ibiza heeft twee keramische shakers in prachtig turkoois blauw gevuld met gran...
Meer
Spanje
De Moren hadden een grote invloed op de Spaanse keuken. We zijn ze de goede c...
Meer
Spanje
De Moren hadden een grote invloed op de Spaanse keuken. We zijn ze de goede c...
Meer
Willekeurig samengesteld doosje met 6 macarons
Melk-, fondant- en witte chocolade afgewerkt met amandelen, hazelnootjes, walnoten, r...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Beschikbaar vanaf 11:00
Bestaande uit
Italiaanse broodjes / Parma, parmezaan, basilicum gedroogd tomaatjes,...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestaande uit gerookt zalm, ham, prepare, krab, kip,vegi
Aangepaste beschikbaarheid
U selecteert uw assortiment en wij verpakken dit gratis als Cadeau
In 1919 besloot de jonge Giuseppe, geboren in een familie van boeren en olijventelers...
Meer
Zeg niet zomaar zout tegen het prestigieuze zout van Sal de Ibiza
Assortiment bestaa...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Een wonder box gevuld met suggo's, pasta's, olie, salami, wijn, vinnaigre, hartig, zo...
Meer
Jamón Presunto Porco
Bisaro
Met been en poot
Bisaro (Portugal) I 24 maanden
+/- 7 kg...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Jamón
de Teruel D.O.
Met been en poot
Alto Mijares
24 maanden
+/- 8 kg
€ 285/stuk
...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Jamón de
Trevelez
Met been en poot
Antonio Alvarez
23 maanden
+/- 9 kg
€ 285/stuk
...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Hun familie leuze is: "Streven
naar het bereiken van excellentie". Na vijf generaties...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Zoals de hammen van het Ibéricovarken zijn de hammen van het Monte Nevado
Mangalicav...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Jamón
Serrano
Met been en poot
Monte Nevado
24 maanden
+/- 8 kg
€ 265/stuk
De smaa...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Want zeg nu zelf: het zijn toch echte La Mama's in de keuken. Mama Mia!
Vandaar dit ...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel voor 17:00 en haal morgen af
Le noir
de Bigorre
20 maanden met been en poot
+/- 9kg
€ 625/stuk
Kenmerkend voor e...
Meer
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Aangepaste beschikbaarheid
Bestel 5 dagen vooraf tot 17:00
Bestel vandaag - morgen ophalen
Bestel vandaag - morgen geleverd
Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen:
23 december:
Gesloten
25 december tot 26 december:
Gesloten
29 december tot 30 december:
Gesloten
1 januari 2025 tot 2 januari 2025:
Gesloten
Openingsuren
Aangepaste uren:
23 december: Gesloten
24 december: 09:00 - 16:00
25 december tot 26 december: Gesloten
29 december tot 30 december: Gesloten
31 december: 09:00 - 16:00
1 januari 2025 tot 2 januari 2025: Gesloten
ma - woe
09:00 - 18:00
donderdag
Gesloten
vr - za
09:00 - 18:00
zondag
Gesloten
Afhaaluren
Aangepaste uren:
23 december: Gesloten
24 december: 09:00 - 16:00, Bestel 2 dagen op voorhand, voor 17:00
25 december tot 26 december: Gesloten
29 december tot 30 december: Gesloten
31 december: 09:00 - 16:00, Bestel 2 dagen op voorhand, voor 17:00
1 januari 2025 tot 2 januari 2025: Gesloten
ma - woe
10:00 - 17:30
5 uur op voorhand bestellen
donderdag
Niet mogelijk
vrijdag
10:00 - 17:30
5 uur op voorhand bestellen
zaterdag
10:00 - 15:30
5 uur op voorhand bestellen
zondag
Niet mogelijk
Leveren aan huis
Aangepaste uren:
23 december: Gesloten
24 december: 10:00 - 12:00 & 12:00 - 14:00 & 14:00 - 16:00, Bestel 2 dagen op voorhand, voor 17:00
25 december tot 26 december: Gesloten
29 december tot 30 december: Gesloten
31 december: 10:00 - 12:00 & 12:00 - 14:00 & 14:00 - 16:00, Bestel 2 dagen op voorhand, voor 17:00
1 januari 2025 tot 2 januari 2025: Gesloten
ma - woe
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
6 uur op voorhand bestellen
donderdag
10:00 - 12:00
Bestel één dag op voorhand, voor 09:00
vr - za
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
6 uur op voorhand bestellen
zondag
Niet mogelijk