Slagerij Donckers
OpenSlagerij Donckers
Leveren bij jou?
Overzicht 't Spetsersvarken eigen kweek Zoeken
Varkenvlees van eigen kweek : 't Spetsersvarken vanop de boerderij te Merskplas
Gebraad van de chef
Gebraad van 't Spetsersvarken met Lochtenberger (Merx Kaas) en gerookt spek. In een k... Meer
Kotelet
Spetsersvarken van eigen kweek
Karbonaden
Spetsersvarken van eigen kweek
Mignonettes
Spetsersvarken van eigen kweek
Gebraad
Spetsersvarken van eigen kweek
Varkenslapjes
Spetsersvarken van eigen kweek
Hespenspek
Spetsersvarken van eigen kweek
Rib eye gemarineerd
Sappig en gemarmerd stuk Spetsersvarken van eigen kweek met peper en zeezout marinade
Rib eye natuur
Sappig en gemarmerd stuk Spetsersvarken van eigen kweek. Puur natuur.
Varkenshaasje
1 varkenshaasje is +- 400gr à 600gr Spetsersvarken van eigen kweek.
Peperhaasje
Saté van varkenshaasje met kruiden
Pragersnitzel
Dun varkenslapje met rood paneermeel. Smaakt af - niet pikant. Spetsersvarken van eig... Meer
Wienersnitzel
Dun varkenslapje met wit paneermeel. Milde smaak. Spetsersvarken van eigen kweek
Cordon blue
Dun varkenslapje met Flandrien kaas en mager lapje filet de saxe uit eigen atelier. ... Meer
Varkenssaté
Gemarineerde spetsersblokjes met ajuin en paprika
Varkensfricassee
Mager varkensstoofvlees. Spetsersvarken van eigen kweek.
Vleesribben
Buikribben. Spetsersvarken van eigen kweek. 1 rib is ongeveer 150gr
Varkenswangen
Bestel 2 dagen vooraf tot 20:00
Verse spare ribs
Bestel 2 dagen vooraf tot 12:00
Pittabroodjes (5stuks)
5 pittabroodjes
Procureur (pulled pork)
Mals en sappig braadstuk, wordt vaak gebruikt voor pulled pork.
Over ons
Slagerij en Traiteur Donckers is een rasechte ambachtelijke slager. Vol met passie, vakkennis en goesting streven we elke dag naar ambacht van eigen kweek. Dankzij deze vier pijlers kunnen wij onze klanten een ambachtelijk, lokaal en verantwoord assortiment aanbieden:
1. 't Spetsersvarken: varkenvlees van eigen kweek
Slagerij Donckers kweekt haar eigen varkenvlees. Dit gebeurt op de boerderij in Merksplas, waar de varkens leven volgens het ritme van de natuur: ruimte, liefde en tijd. Je kan ze terug vinden in de losloopweide (zolang het weer dit toelaat) waar ze genieten van zand, modder en de buitenlucht.
2. Limousin rundvlees: recht van de boerderij
Limousin rundvlees is voor ons de beste keuze rundvlees: donkerrood, gemarmerd met een unieke, diepe smaak. Dit, van oorsprong Franse ras, vindt je al verschillende jaren terug op Belgische bodem. Slagerij Donckers werkt met een lokale boer samen die de beste zorgen geeft.
3. Charcuterie uit eigen atelier
Geen massaproductie of toegevoegde stoffen, maar echte ambachtelijk gemaakte producten. Van frikadellenkoek en kippenwit tot beenham en ontvette ham én van salami's tot patés. Al onze charcuterie wordt gemaakt in ons atelier met het varkenvlees van eigen kweek of limousin vlees van de boerderij. Het verschil proef je!
De missie van slagerij en traiteur Donckers naar ambacht van eigen kweek dragen wij hoog in het vaandel. Onze salades maken wij klaar in het atelier volgens oude en nieuwe recepten en voor onze traiteurbereidingen werken we volgens de seizoenen en met streekgebonden producten. Zo vertelt elk stuk vlees, elk stuk charcuterie en elke bereidingen zijn eigen verhaal.
Specialiteiten
Slagerij en Traiteur Donckers is gespecialiseerd in charcuterie uit eigen atelier, varkenvlees van eigen kweek: Het Spetsersvarken en Limousin rundvlees recht van bij de boer.
Wij bieden een uitgebreid assortiment eigen charcuterie aan:
- verschillende soorten salami's: natuur, venkel, sopressa, droge worst, met gin of rode wijn, ...
- gezouten en gedroogde hammen en vleeswaren: boereham, Turnhoutse ham, weide ham, coppa, bacon, paardevlees, gezouten spek, gerookt spek, ...
- andere vleewaren uit eigen atelier: soeprol, gebakken rosbief, porchetta, frikadellenkoek, patés, kippenwit, ... .
Ook bij ons vers vlees gaan wij voor uitstekende kwaliteit: eigeLin kweek of recht van de boerderij.
Openingsuren
ma - di |
08:00 - 18:00
|
woensdag |
Gesloten
|
do - vr |
08:00 - 18:00
|
zaterdag |
08:00 - 16:00
|
zondag |
Gesloten
|
Afhaaluren
ma - di |
08:00 - 18:00
3 uur op voorhand bestellen
|
woensdag |
Niet mogelijk
|
do - vr |
08:00 - 18:00
3 uur op voorhand bestellen
|
zaterdag |
08:00 - 16:00
3 uur op voorhand bestellen
|
zondag |
Niet mogelijk
|
Leveren aan huis
ma - vr |
Niet mogelijk
|
zaterdag |
09:00 - 12:00
Bestel één dag op voorhand, voor 23:59
|
zondag |
Niet mogelijk
|