Slagerij Donckers
ClosedSlagerij Donckers
Delivery at your place?
Overview Barbecue Pakketten Search
Grill & chill
- geschikt voor 4 à 6pers - Varkenshaasje (500g) Côte à l'os van 't Spetservarken ... More
Den bourgondiër BBQ pakket
Order before 23:59 and pick up today
BBQ worst - barbecueballetjes - gelakt buikspek van het spetsersvarken - varkenssaté
Levensgenieter BBQ Pakket
Order before 23:59 and pick up today
BBQ worst - Gemarineerde kipfilet - Kruidenburger - gemarineerde Limousin steak
Fijnproever BBQ- pakket
Gemarineerde Limousin steak - Zalmbrochette - Kippenhaasje met spek - Barbecueworst
Vis in't water BBQ Pakket
Order before 23:59 and pick up today
Zalmbrochette - scampi saté - Vispapillot
Veggiepakket
Huisgemaakt, vegetarisch assortiment : - cheesy wraps - veggieburger met ajuin (vegan)
Kidspakket
BBQ balletjes saté - barbecueworst - Kippenlolly
Degustatiepakket
Order before 23:59 and pick up today
Mini Limousin entrecôteburger - haasje van de chef - traaggegaard buikspek van het s... More
Surf & Turf degustatie
Order before 23:59 and pick up tomorrow
Zalmfilet op vel, gemarineerde Limousin steak, scampi's, kippenhaasje met spek, tonij... More
StreetFood BBQ
Order before 12:00 and pick up tomorrow
Heerlijke hamburgers vanop de barbecue. Met knapperig gebakken spek of een lapje kaas... More
About us
Slagerij en Traiteur Donckers is een rasechte ambachtelijke slager. Vol met passie, vakkennis en goesting streven we elke dag naar ambacht van eigen kweek. Dankzij deze vier pijlers kunnen wij onze klanten een ambachtelijk, lokaal en verantwoord assortiment aanbieden:
1. 't Spetsersvarken: varkenvlees van eigen kweek
Slagerij Donckers kweekt haar eigen varkenvlees. Dit gebeurt op de boerderij in Merksplas, waar de varkens leven volgens het ritme van de natuur: ruimte, liefde en tijd. Je kan ze terug vinden in de losloopweide (zolang het weer dit toelaat) waar ze genieten van zand, modder en de buitenlucht.
2. Limousin rundvlees: recht van de boerderij
Limousin rundvlees is voor ons de beste keuze rundvlees: donkerrood, gemarmerd met een unieke, diepe smaak. Dit, van oorsprong Franse ras, vindt je al verschillende jaren terug op Belgische bodem. Slagerij Donckers werkt met een lokale boer samen die de beste zorgen geeft.
3. Charcuterie uit eigen atelier
Geen massaproductie of toegevoegde stoffen, maar echte ambachtelijk gemaakte producten. Van frikadellenkoek en kippenwit tot beenham en ontvette ham én van salami's tot patés. Al onze charcuterie wordt gemaakt in ons atelier met het varkenvlees van eigen kweek of limousin vlees van de boerderij. Het verschil proef je!
De missie van slagerij en traiteur Donckers naar ambacht van eigen kweek dragen wij hoog in het vaandel. Onze salades maken wij klaar in het atelier volgens oude en nieuwe recepten en voor onze traiteurbereidingen werken we volgens de seizoenen en met streekgebonden producten. Zo vertelt elk stuk vlees, elk stuk charcuterie en elke bereidingen zijn eigen verhaal.
Specialties
Slagerij en Traiteur Donckers is gespecialiseerd in charcuterie uit eigen atelier, varkenvlees van eigen kweek: Het Spetsersvarken en Limousin rundvlees recht van bij de boer.
Wij bieden een uitgebreid assortiment eigen charcuterie aan:
- verschillende soorten salami's: natuur, venkel, sopressa, droge worst, met gin of rode wijn, ...
- gezouten en gedroogde hammen en vleeswaren: boereham, Turnhoutse ham, weide ham, coppa, bacon, paardevlees, gezouten spek, gerookt spek, ...
- andere vleewaren uit eigen atelier: soeprol, gebakken rosbief, porchetta, frikadellenkoek, patés, kippenwit, ... .
Ook bij ons vers vlees gaan wij voor uitstekende kwaliteit: eigeLin kweek of recht van de boerderij.
Opening hours
Mo - Tu |
08:00 - 18:00
|
Wednesday |
Closed
|
Th - Fr |
08:00 - 18:00
|
Saturday |
08:00 - 16:00
|
Sunday |
Closed
|
Pickup hours
Mo - Tu |
08:00 - 18:00
3 hours in advance
|
Wednesday |
Not possible
|
Th - Fr |
08:00 - 18:00
3 hours in advance
|
Saturday |
08:00 - 16:00
3 hours in advance
|
Sunday |
Not possible
|
Delivery
Mo - Fr |
Not possible
|
Saturday |
09:00 - 12:00
Order 1 day in advance before 23:59
|
Sunday |
Not possible
|