Slagerij Saerens

Gesloten

Slagerij Saerens



Overzicht Specialiteiten Zoeken

Moink balls

Heerlijk gehakt - gerookt spek - whiskey bourbon saus. Ideaal als aperitiefhapje op d... Meer

Pinwheels

Brasvar varkenshaas - gerookt spek - whiskey bourbon

Over ons

Andy Saerens is de vierde generatie van een familie slagers. Sinds 2016 werkt het team in een nieuw atelier met alle laatste snufjes, zoals een zouterijlabo, droogkamer en een Dry-aging koelcel.

Zo goed als alles wat hier te koop is, wordt van A tot Z in eigen huis bereid. Te beginnen bij het vlees dat op karkas binnenkomt en in het eigen atelier ontbeend, versneden en verwerkt wordt tot allerlei panklare gerechten, zouterijproducten,  charcuterie en bereide maaltijden.


Het leverde Slagerij Saerens het ambassadeurschap op van het Handmade in Belgiumlabel en de erkenning door F.O.D. economie als ambachtelijk bedrijf. Slagerij Saerens staat vooral bekend om de kwaliteit van z’n vers vleesgamma en innovatieve charcuterie. Ook het traiteurgedeelte, waarvoor vrouw Ilse instaat, wordt door de klanten gesmaakt.


Naast een vast gamma omvat het traiteuraanbod ook wisselende seizoensbereidingen en verrassende kaasschotels. Verder verzorgen Andy, Ilse en hun team ook feesten op locatie en catering. 

Specialiteiten

Jaarlijkse vakantie vanaf 03/08 t.e.m. 02/09.


Openingsuren

ma - zo
Gesloten

Afhaaluren

ma - zo
Niet mogelijk

Slagersonline

Installeer de app

Download