Slagerij Saerens

Opens at 08:00

Slagerij Saerens

About us

Andy Saerens is de vierde generatie van een familie slagers. Sinds 2016 werkt het team in een nieuw atelier met alle laatste snufjes, zoals een zouterijlabo, droogkamer en een Dry-aging koelcel.

Zo goed als alles wat hier te koop is, wordt van A tot Z in eigen huis bereid. Te beginnen bij het vlees dat op karkas binnenkomt en in het eigen atelier ontbeend, versneden en verwerkt wordt tot allerlei panklare gerechten, zouterijproducten,  charcuterie en bereide maaltijden.


Het leverde Slagerij Saerens het ambassadeurschap op van het Handmade in Belgiumlabel en de erkenning door F.O.D. economie als ambachtelijk bedrijf. Slagerij Saerens staat vooral bekend om de kwaliteit van z’n vers vleesgamma en innovatieve charcuterie. Ook het traiteurgedeelte, waarvoor vrouw Ilse instaat, wordt door de klanten gesmaakt.


Naast een vast gamma omvat het traiteuraanbod ook wisselende seizoensbereidingen en verrassende kaasschotels. Verder verzorgen Andy, Ilse en hun team ook feesten op locatie en catering. 


Order today - pickup tomorrow Delivered today - order before 15:30

Opening hours

Monday
08:00 - 12:30
Tuesday
Closed
We - Fr
08:00 - 18:30
Saturday
08:00 - 13:00
Sunday
08:00 - 12:30

Pickup hours

Monday
08:00 - 12:30
Order 1 day in advance before 23:59
Tuesday
Not possible
We - Fr
08:00 - 18:30
Order 1 day in advance before 23:59
Saturday
08:00 - 13:00
Order 1 day in advance before 23:59
Sunday
08:00 - 12:30
Order 1 day in advance before 23:59

Delivery

Monday
13:15 - 14:00
Order 1 day in advance before 23:59
Tuesday
Not possible
Wednesday
17:00 - 17:45
Order 1 day in advance before 23:59
Thursday
17:15 - 18:00
Order 1 day in advance before 23:59
Friday
17:00 - 18:00
Order 1 day in advance before 23:59
Saturday
16:45 - 17:30
Order 1 day in advance before 23:59
Sunday
12:45 - 15:30
Order 5 minutes in advance

Slagersonline

Install the app

Download