Culinair Slagersatelier De Jachthoorn
Delivery at your place?
About us
Reeds 36 jaar staan wij garant voor heerlijke
gerechten van uitstekende kwaliteit!
Na 34 jaar op Baliebrugge onze slagerij uit te baten hebben wij gekozen om de klanten nog beter te dienen.
Onze nieuwe locatie bied 100 lopende meter toonbank
We combineren de exclusieve smaken van De jachthoorn met de Prijs/Kwaliteit voordelen van Buurtslagers.
Waarom wij met Buurtslagers samenwerken ? Geert Ally , de zaakvoerder van Buurtslagers is sinds velen jaren een vriend .
We zij vrienden geworden op de Slagerijschool Ter Groene Poorte , beiden gepassioneerd door het slagersberoep .
We dagen elkaar uit om beter te worden in de slagerswereld , Geert heeft intussen 150 winkels , wij hadden er twee ...
. Onze Slagerij De jachthoorn en Catering De jachthoorn... 34 jaar in de Torhoutsestraat 302 in Baliebrugge
Onze Buurtslagers Ruddervoorde in het Smatch gebouw in de Torhoutsestraat 51 in Ruddervoorde -Centrum.
We hebben door nakende wegeniswerken in 2021/2022 , besloten om alles in een winkel onder te brengen op 2918 meter van de vorige De Jachthoorn locatie.
Onze nieuwe naam Culinair Slagersatelier De Jachthoorn , staat voor Culinaire Gerechten en het ambachtelijk slagersberoep in een.
Om onze klanten beter te dienen , misschien een stukje verder maar zeker de moeite waard om van onze kwaliteit te genieten.
Samen met het VERS aanbod van Smatch zijn wij van alle versmarkten thuis.
We zijn er van maandagmiddag 12 uur tot zondag middag 12 uur
we zijn iedere dag open tot 19.00 uur , Op zaterdag tot 18.00 uur
Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze vers vlees, onze zelfbereide charcuterie
Onze overheerlijke ribbetjes en kip-aan-’t spit, op zaterdag en zondag
Onze prachtig versierde schotels en nog zo veel meer…
het proeven waard zijn.
Overtuig uzelf en proef van al het lekkere dat wij u met de
glimlach aanbieden. Vind u ites niet in onze toonbanken of op onze webshop vraag het ons of een van onze gepassioneerde medewerkers , we helpen graag .
Andy Heindryckx & Kristien Aneca en ons Team Culinair Slagersatelier De Jachthoorn
Specialties
WENST U INFO in VERBAND met ALLERGENEN , VRAAG INLICHTINGEN AAN ONS IN DE WINKEL OF AAN ONS PERSONEEL AAN DE TELEFOON.
OPGEPAST : DE SAMENSTELLING VAN PRODUCTEN KAN WIJZIGEN
Een kleine greep uit onze vele specialiteiten.
Ook voor je dagelijks
vers vlees, charcuterie, pasta, of kaas kan
je bij ons terecht.
Slagerij De Jachthoorn bereidt steeds uw kwaliteitsvlees met de grootste finesse.
Ons Varkensvlees is van de hoeve van BRASVAR , sappig vlees , mals gekweekt op natuurlijke wijze .
Bekijk zeker eens de website van de boerderij , www, Brasvar.be , dan weet je direct waarom dat varkensvlees zo lekker is .
Gekweekt met passie en vakmanschap , wij verwerken het met dezelfde passie ,, onze medewerkers hebben de zelfde passie en vakmanschap
Proef zeker ook onze “Ouderwetse Droge Worstjes”! met Brasvarken vlees
en natuurlijk onze “Baliebrugse Lange”, hét exclusieve fijne droge worstje, dat gekend is tot ver buiten de gemeentegrenzen.
Een 100 % West-Vlaams erkend streekprodukt ,, collega's van ons proberen dit te evenaren ,,,jammer ... onze Baliebrugse Lange zijn gewoon weg de beste .... in alle bescheidenheid , zo overtuigd zijn wij.... maar vooral onze klanten bevestigen dit door ze keer op keer mee te nemen.
Wat dacht je van een overheerlijke Boerenham ? Wist je dat een Boerenham PUUR NATUUR is , enkel vlees en zeezout , wat fijne kruiden.
Gerookt of gezouten . met been +/- 7.5 kg / 8kg
Boerenham zonder been +/- 4 kg stuk.
Noothammetje gerookt of enkel gezouten +/- 1.5 kg ,,
Ons Rundsvlees komt sedert 36 jaar van dezelfde leverancier , blind vertrouwen in de kwaliteit.
Wit Blauw vrouwelijk rund kan wedijveren met de beste rundsrassen ter wereld en we mogen daar fier op zijn .
Mals en fijn van structuur maar vooral lekker van smaak gekweekt op West-Vlaamse velden.
Gebakken in een beetje Boerenboter ,,, HEEEEERLIJK.. wat verse Champignons gestoofd in de vleesjus wat Room ,,,met een vers gesneden frietje ,,,, succes aan tafel verzekerd ..een simpel gerechje zou de Sergio zeggen maar O Zo lekker.