Slagerij Henk
ClosedSlagerij Henk
Delivery at your place?
Vanaf vandaag liggen alle bestellingen in een bakje dat je mag mee doen naar huis en bij een volgende bestelling in het lege vak leggen. Of je laadt de bestelling over in een eigen tas.
Liever een zakje?
Duid dit aan in de categorie 'Wenst u een winkelzakje?'.
About us
Als boerenzoon wist ik al heel vroeg dat mijn toekomst lag in de slagersstiel. Op mijn twaalfde ging ik dan ook naar de slagersschool (KTA Diksmuide), waar ik mijn vak leerde. Op mijn achttiende behaalde ik mijn diploma ‘slager-spekslager’! Ik volgde nog een specialisatiejaar ‘traiteur-banketaannemer’ om ook de geheimen van de keuken onder de knie te krijgen.
Ik was klaar voor het echte werk! Ik werkte in verschillende beenhouwerijen, groot en klein, om zo veel mogelijk te leren: iedere slagerij heeft immers zijn eigen manier van werken. Na enige jaren ervaring nam ik dan in 2000 als jonge starter de grote stap: de overname van een bestaande slagerij! Mijn droom werd werkelijkheid!
Vele jaren en 3 kindjes later heb ik mijn weg gevonden. Onze slagerij is intussen een gevestigde waarde in Mariakerke waar mijn klanten terecht kunnen voor een lekker stukje vlees, huisbereide gerechten en salades, ruime keuze broodbeleg,… voor ieder wat wils!
Samen met mijn deskundig team van medewerkers streven we naar kwaliteit, vriendelijkheid, versheid, creativiteit,… iedere dag opnieuw!
Net die creativiteit is onze sterkte: 95% van onze producten is dan ook huisbereid! Paté, frikandon, hoofdvlees, gekookte hammen, boerenham, filet de sax, hespenworst,… met basisproducten van topkwaliteit maken wij voor u de beste lekkernijen.
Kom en proef het verschil!
Specialties
Doorheen de jaren ontving Slagerij Henk verschillende prijzen voor zijn vleeswaren. Een overzicht.
- 2003: Bronzen Oscar voor charcuterie
- 2005: Bronzen Oscar voor charcuterie
- 2007: Gouden Oscar voor charcuterie. Slagerij Henk werd bekroond met 4 gouden medailles, 4 zilveren medailles en 1 bronzen medaille. Dit bewijst het vakmanschap, productzuiverheid en unieke smaak.
De beste slager van België woont in Mariakerke bij Gent. Henk De Vlieger heeft voor zijn charcuterie de Gouden Oscar gewonnen, de hoogste Belgische onderscheiding die een slager te beurt kan vallen. (Vilt, 2007, bron)
- 2013: Bronzen EUROBEEF, Beste Slager van België 2013-2014
The following days have an adjusted order schedule:
- 1 June until 1 December: Om gezondheidsredenen sluiten we vanaf 18 februari voor onbepaalde duur zowel de winkel als de webshop. We houden jullie verder op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebook. Bedankt voor uw begrip.
Opening hours
Adjusted hours:
- 1 June until 1 December: Closed
Monday |
09:30 - 12:30
|
Tuesday |
08:30 - 12:30
|
We - Th |
Closed
|
Fr - Sa |
09:30 - 12:30
|
Sunday |
Closed
|
Pickup hours
Adjusted hours:
- 1 June until 1 December: Closed
Mo - Tu |
09:30 - 12:30
Order 1 day in advance before 23:59
|
We - Th |
Not possible
|
Fr - Sa |
09:30 - 12:30
Order 1 day in advance before 23:59
|
Sunday |
Not possible
|
Pick-up point
Route
Order in advance
Monday |
09:30 - 23:45
Order 3 hours and 30 minutes in advance
|
Tuesday |
09:30 - 23:59
Order 3 hours and 30 minutes in advance
|
Wednesday |
09:00 - 23:59
Order 1 day in advance before 12:30
|
Thursday |
Unavailable
|
Friday |
09:30 - 23:59
Order 5 hours and 30 minutes in advance
|
Saturday |
09:30 - 23:59
Order 4 hours and 30 minutes in advance
|
Sunday |
09:00 - 23:59
Order 1 day in advance before 12:30
|